top of page
DSC_0812.JPG

Khadi Natural Healthcare

Located in the industrial township of Manesar, the plant for Khadi Natural was designed taking into consideration, the need to maximize spatial efficiency.

Each floor of the structure facilitates different functions to keep up with the company’s rapid production capabilities. The ground floor offers two entry points into the building, with two loading bays. These bays lead up to the goods lift, used for transporting raw materials and dispatching finished products. The remaining area on the ground floor caters to the office and storage requirements.

The façade stands out amidst the surrounding urbanscape, with large, staggered vertical masses finished in stone veneer. Variable window sizes stand staggered on the north façade of the building, encased in a rectangular enclosure.

A similar typology of staggered vertical elements runs along the boundary wall, harmonizing the various elements of the elevation.

IMG_7570_T.jpg
DSC_0815_T.jpg
IMG_7564.jpg
DSC_0828.JPG
DSC_0813.JPG
DSC_0832_v2.jpg
01.png
Final IMT Render.jpg
bottom of page